Zuhal Topal'la Sofrada Ceylan Özcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Sofrada Ceylan Özcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la büyük final haftası başladı. Daha önce şampiyonluk kazanan isimlerin yer aldığı maratonun ilk yarışmacısı ise Ceylan Özcan oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Ceylan Özcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında yüzlerce bölümdür yayınlanan ve her gün izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada 7 Haziran 2021 Pazartesi tarihinde de seyircileriyle buluşacak. Uzun süren bir sezonun sonuna doğru giden yarışmada büyük final başladı ve daha önce şampiyonluk yaşamış adaylar son kez kozlarını paylaşarak 15 bin lirayı alabilmek adına mücadele verecek. Birbirinden lezzetli yemekleri hazılrayarak ödülü kazanmak isteyen güzel yarışmacı saç rengi ile yine dikkat çekmeyi başardı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Ceylan Özcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Ceylan Özcan kimdir?

29 yaşında. 5 yıllık evli. 1 çocuk annesi. Temizlik sevdalısı. Daha önce 258. bölümde yarışan Ceylan'ın rakipleri Aylin, Behice, Jale ve Sevda olmuştu. Genç gelin bu zorlu rekabetten galip ayrılmayı başarmıştı. Kendine ait bir Instagram hesabı vardır. @carmentanyks profilinde paylaşımlarda yapmaktadır ancak kendisini takip etmeyenlere fotoğrafları kapalıdır.


zuhal topal'la sofrada Ceylan Özcan kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.