Zuhal Topal'la Sofrada Deniz Ariz kimdir? - 26 Kasım Perşembe yarışmacısı

Zuhal Topal'la Sofrada Deniz Ariz kimdir? - 26 Kasım Perşembe yarışmacısı
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması Zuhak Topal'la Sofrada'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde mutfağa girecek isim Deniz Ariz oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de öğrenilmek üzere araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 26 Kasım Perşembe yarışmacısı Deniz Ariz kimdir? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak hafta içi günlerinde yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'da adım adım finale doğru gidiliyor. Haftanın dördüncü gününde mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek isim Deniz Ariz oldu. Kayınvalidesi Necla Hanım ile birincilik isteyen güzel gelin hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 26 Kasım Perşembe yarışmacısı Deniz Ariz kimdir? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Deniz Ariz kimdir?

Bugün kendisine verilecek 2.5 saatte menüsünü yetiştirmek ve sorası hazır bir şekilde kayınvalidelerin karşısına çıkması gerek olan Deniz Hanım 21 yaşında. 4 aylık evli. Mardinli, hırslı ve inatçı. Mutfakta asker.

Zuhal Topal'la Sofrada Bilge Aslı Erkuş

Zuhal Topal'la Sofrada Sibel Terzioğlu

Zuhal Topal'la Sofrada Figen Acar

Zuhal Topal'la Sofrada Ariz

Zuhal Topal'la Sofrada Melike Tuncel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.