Zuhal Topal'la Sofrada Derya Demir kimdir? 19 Ocak Salı yarışmacı gelini tanıyalım

Zuhal Topal'la Sofrada Derya Demir kimdir? 19 Ocak Salı yarışmacı gelini tanıyalım
Dün yeni haftası başlayan Zuhal Topal'la Sofrada'nın ikinci günü için herkes ekran başına kilitlendi. Bugün belirlediği yemeklerle birlikte haftanın seçimi olan falafeli birleştirecek olan gelin Derya Demir olarak açıklandı. Seyirciler de deneyimli gelin hakkındaki araştırmalara başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Derya Demir kimdir? 19 Ocak Salı yarışmacı gelini tanıyalım...

Zuhal Topal'la Sofrada 19 Ocak yarışmacısı kimdir? sorusunun cevabı bugün ilgiyle araştırılıyor. Deneyimli bir yarışmacı olarak izleyicilerin ve Türkiye'nin karşısına çıkacak olan Derya Demir'in nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu haline geldi. En çok sorgulanan konulardan biri de gelin hakkındaki bilgiler. 521. bölüm yarışmacısı olarak yarışacak Derya Hanım için hazırladığımız haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz. 

Zuhal Topal'la Sofrada Derya Demir kimdir?

Kayınvalidesi Kadriye Hanım ile birlikte birincilik için kolları sıvayacak olan Derya Demir 18 yıllık evli ve 3 çocuk sahibi. Aslen Adanalı. Hızlı ve telaşlı. Hedefi 15 bin lira ile birlikte evine dönmek ve parayı belirlediği yer için harcamak.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.