Zuhal Topal'la Sofrada Duygu kimdir? Duygu Konuş kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Duygu kimdir? Duygu Konuş kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışamalarından biri olarak bugün yeni haftasına başlayan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yarışmacıları da açıklandı. Pazartesiden itibaren hünerlerni sergileyecek isimler belli oldu ve bugün mutfağa girecek isim duyuruldu. Haftanın başlangıcına imza atacak yarışmacı Duygu Konuş oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Duygu Konuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin sevilerek izlenen programlarından biri olmayı başaran ve yüzlerce bölümdür ekranlardaki yerini alan Zuhal Topal'la Sofrada mayıs ayının son gününde yeni haftaya başladı. Bugüne kadar yayınlanan 600'den fazla bölümle sofraları renklendiren ve televizyonları şenlendiren yarışmanın bugün yarışacak gelini Duygu Konuş oldu. Kendisi hakkında da birçok araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Duygu Konuşkimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Duygu Konuş kimdir?

Bugün kendisine verilen sürede rakiplerin ilk günden gözdağı vermek ve 15 bin lirayı kazanmak isteyen Duygu Konuş 29 yaşında. 9 aylık evli. Eline güveniyor ve temizlik takıntılı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.