Zuhal Topal'la Sofrada Esra Bodur kimdir? 15 Ocak Cuma yarışmacı gelin

Zuhal Topal'la Sofrada Esra Bodur kimdir? 15 Ocak Cuma yarışmacı gelin
Türkiye'nin hafta içi günlerinde en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da hafta tamamlanıyor. Bugün 520. bölümü ile ekranlara gelecek hafta finali ile birlikte 15 bin lira sahibini bulacak. Mutfağa girecek isim ise Esra Bodur olacak. Dört gün boyunca rakibelerinin yarıştığı mutfağa bu kez kendisi girecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Esra Bodur kimdir? 15 Ocak Cuma yarışmacı gelin haberimizde yer alıyor.

Yemek yarışması denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da bir hafta daha bitiyor. Pazartesiden bu yana süren rekabette gözler son gün yarışmacısına çevrildi. Esra Bodur, mutfakta kayınvalidesinin de kısıtlı yardımlarıyla birlikte yemeklerini hazırlayacak ve en yüksek puanı alabilmek adına mücadele verecek. İzleyiciler de bugünü iple çekiyor. 15 bin liranın sahibi de bugün belli olacak. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Esra Bodur kimdir? 15 Ocak Cuma yarışmacı gelin haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Esra Bodur kimdir? 

Bu haftanın açıklanan yarışmacıları arasında son gün kayınvalidelerin karşısına çıkacak olan Esra Bodur 5.5 yıllık evli. Bir çocuk annesi. Kuralı bir yapısı var. Düzen takıntısı ile yaşıyor. Aslen Giresunlu ve burada ikamet ediyor. Yarışmadaki tek amacı 15 bin lirayı kazanmak.









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.