Zuhal Topal'la Sofrada Ezgi Berfin Nebioğlu kaç puan aldı? 25 Mart Perşembe puanları

Zuhal Topal'la Sofrada Ezgi Berfin Nebioğlu kaç puan aldı? 25 Mart Perşembe puanları
Haftanın beş günü yayınlanan bölümleri ile ekranlarda lezzet rüzgarları estiren Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftasında dördüncü gün başlıyor. Pazartesiden bu yana devam eden rekabette final öncesi son güne girildi. Artık puan ve birincilik aslanın ağzında çünkü hatanın telafisi yok. Her anı çekişmeli ve bir o kadar da eğlenceli yarışmada bugün Ezgi Berfin Nebioğlu yemeklerini yapacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Ezgi Berfin Nebioğlu kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç para verdi? Detaylar haberimizde

Ulusal kanallarda yayınlanan yemek yarışmaları arasında en.çok izlenenlerden biri olmayı başaran Zuhal Topal'la Sofrada'da yine birbirinden iddialı yarışmacılar yarışmaya devam ediyor. Pazartesi gününden cumaya kadar 2.5 saatlik süre zarfında ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek adına uğraşan gelinlerin yanısıra onları puanlayan kayınvalidelerin amansız rekabeti bugün de sürecek. Finale bir adım kala Ezgi Berfin Nebioğlu hünerlerini ortaya koyacak. Ardından da puanlarını alacak. Hedefi 15 bin lirayı kazanmak olan güzel gelinin performansı haftanın da kaderini belirleyen süreçlerden biri olacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Ezgi Berfin Nebioğlu kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç para verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Ezgi Berfin Nebioğlu ve kayınvalidesi Öznur Nebioğlu kimdir?

Pazartesi başlayan maratonda dördüncü gün yarışmacısı olan Ezbi Berfin Nebioğlu 3 yıllık evli. 1 çocuğu var. Kıskanç birisi. Hırsıyla ön plana çıkıyor. Biraz panik. Yöresel yemeklere çok hakim. Öznur Hanım ise aslen Kayserili.  Kayseri Mutfağını çok iyi biliyor. Yemeklerin lezzet uzmanı. Gelinine güveniyor. İstanbul da ikamet ediyor


Ezgi Berfin Nebioğlu hangi yemekleri yaptı?

Bugün hünerlerini göstererek marifetlerini milyonlar önünde sergilemek isteyen Ezgi Berfin Nebioğlu  haftanın yemeği olarak belirlenen sini köftesi ile birlikte belirleyeceği menüyle kayınvalidelerin karşısına çıkacak. Özellikle ev hanımları da bu listeyi merak ediyor. Çünkü evlerinde aynı lezzetleri hazırlayarak hem kendileri hem de evdeki sevdikleriyle paylaşmak adına yapmak istiyorlar. Ezgi Berfin Hanım'ın menüsü haberimizde yer alacak.


Ezgi Berfin Nebioğlu kaç puan aldı?

Kayınvalidelerin karşısında vereceği sınavla birlikte puanlarını alacak olan Ezgi Berfin Hanım'ın gün sonundaki notları da merak konusu. Ancak fragmanda zor durumda olduğu gözüktü. Özellikle de kayınvalideleri boş masa ile karşılaması puanlarını düşürebilir. Kendisinin puanı haberimzide yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.