Zuhal Topal'la Sofrada Ezgi Berfin Nebioğlu ve Öznur Nebioğlu kimdir? (25 Mart Perşembe Yarışmacıları)

Zuhal Topal'la Sofrada Ezgi Berfin Nebioğlu ve Öznur Nebioğlu kimdir? (25 Mart Perşembe Yarışmacıları)
FOX TV'nin sevilerek izlenen ve her bölümüyle de izleyenleri ekran karşısına kilitleyip Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber öncesinde eğlendiren Zuhal Topal'la Sofrada bugün de televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde artık haftanın sonuna sadece bir bölüm kaldı ve Ezgi Berfin Nebioğlu kendisine verilen 2.5 saatlik sürede elinden gelenin en iyisini yapmak istiyor. Kendisi hakkında da birçok araştırma söz konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Ezgi Berfin Nebioğlu k

Renkli yarışmacıların hünerlerini sergilediği, yemeklerini yaptığı, puanlarını verdiği ve hafta sonunda da 15 bin lirayı bir takımın kazandığı Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü FOX TV'deki yerini alıyor. Pazartesiden bu yana yarışan takımların ardından bugün dördüncü gelin kendisine verilen sürede en iyisini yapabilmek adına uğraş verecek. Ezgi Berfin Eyüboğlu Kayınvalidesi ile yarışmaya katılan güzel yarışmacı hakkında bugün çok sayıda kişi hem ekran başında hem de internette birçok sorgulama gerçekleştiriyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada'nın 25 Mart Perşembe günü yarışan Ezgi Berfin Eyüboğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Ezgi Berfin Eyüboğlu kimdir?

Bugün Zuhal Topal'la Sofrada'nın 569. bölümünde yarışarak 15 bin liralık ödül için Türkiye'nin karşısına çıkacak olan Ezgi Berfin Nebioğlu güzelliği ile dikkat çekiyor. Kendisi 3 yıllık evli. 1 çocuğu var. Kıskanç birisi. Hırsıyla ön plana çıkıyor. Biraz panik. Yöresel yemeklere çok hakim.

 


Öznur Eyüboğlu kimdir?

Aslen Kayserili.  Kayseri Mutfağını çok iyi biliyor. Yemeklerin lezzet uzmanı. Gelinine güveniyor. İstanbul da ikamet ediyor


 


Zuhal Topal'la Sofrada Youtube izle

En çok izlenen yemek yaırşması olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün haftanın ikinci günü. Yarışacak olan gelinin elde edeceği puanlar şimdiden sabrısızlıkla bekleniyor. izleyiciler de programı izleyebildiği kadarıyla seyredip kaçırırsa Youtube'da araştırmalarda bulunuyor. Zuhal Topal'la Sofrada'nın her bölümü Youtube kanalına yüklenmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.