Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Kumaş kimdir? 22 Ocak Cuma gelinini tanıyalım

Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Kumaş kimdir? 22 Ocak Cuma gelinini tanıyalım
Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olarak ekranlardaki yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın 105. haftası da sona eriyor. Pazartesi günü başlayan maratonda dört gelin hünerlerini sergiledi ve sıra Hatice Kumaş'a geldi. Deneyimli yarışmacı hakkında araştırmalar ve sorgulamalar da sıklaştı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Kumaş kimdir? 22 Ocak Cuma gelinini tanıyalım...

Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ocak yarışmacısı kimdir? sorusunun cevabı bugün ilgiyle araştırılıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftasındaki son yarışmacısı da belli oldu. 22 Ocak 2021 günü yayınlanacak olan 525. bölümde yarışarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen ve bunun için de mutfağa girecek isim Hatice Kumaş olarak açıklandı. 23 yıllık gelin olan deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu.

Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Kumaş kimdir?

Kayınvalidesi PakizeHanım ile birlikte birincilik için kolları sıvayacak olan Hatice Hanım 23 yıllık evli. 2 çocuk annesi. Haftanın en kıdemli gelini. İnatçı köylü kızı. Hedefi 15 bin lira ile birlikte evine dönmek ve parayı belirlediği yer için harcamak.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.