Zuhal Topal'la Sofrada Huriye Tekeci kimdir? 28 Ocak yarışmacı kaynana tanıyalım

Zuhal Topal'la Sofrada Huriye Tekeci kimdir? 28 Ocak yarışmacı kaynana tanıyalım
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü bugün ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı kayınvalideler arasında bugün rakibelerini ve Zuhal Topal'ı masasında konuk edecek isim Huriye Tekeci oldu. Kendisi, gelini ve masaya gelecek eleştirilere yanıt vermesi beklenen genç kaynana hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Huriye Tekeci kimdir? 28 Ocak yarışmacı kayınvalideyi tanıyalım

Zuhal Topal'la Sofrada - Huriye Tekeci 28 Ocak Perşembe günü yarışan Gözde Yılmaz Türk'ün kaynanası Huriye Tekeci kimdir? Aslen nereli? Huriye Tekeci rakip gelinlere kaç puan verdi? 28 Ocak Perşembe yarışmacı kaynana Huriye Tekeci hakkında merak edilen bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. Bugün yayınlanacak olan 529. bölümde rakibelerini ve Zuhal Topal'ı masasında ağırlayacak olan Huriye Tekeci Hanım hakkında birçok sorgulama gerçekleştirilerek hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Huriye Tekeci kimdir?

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün rakibelerinden gelecek eleştiriler karşısında vereceği puanlar merak konusu olan Huriye Tekeci ile ilgili bilgiler araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kendisine güveni tam. Tek hedefi yarışmadan 15 bin lira ile dönerek hayallerine ulaşabilmek. Aslen Kastamonulunu. Balıktan hoşlanmıyor.Şimdiye kadar hiç balık yemedi. Çok konuşmayı sevmiyor.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.