Zuhal Topal'la Sofrada Menşure Kaya kimdir? - 30 Kasım Pazartesi yarışmacısı

Zuhal Topal'la Sofrada Menşure Kaya kimdir? - 30 Kasım Pazartesi yarışmacısı
FOX TV'de her bölümü ilgiyle izlenen ve binlerce kişiyi de ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün yeni bir haftanın ilk günü daha yayınlandı. Birbirinden idddialı beş gelin ve kayınvalidenin yarıştığı haftanın ilk takımı tanıtıldı. Gelini Maysa ile birlikte 15 bin lira mücadelesi verecek isim Menşure Kaya olarak açıklandı. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 30 Kasım Pazartesi yarışmacısı Menşure Kaya kimdir? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada30 Kasım Pazartesi yarışmacısı Menşure Kaya kimdir? sorusu bugün çok soruldu. Sebebi ise yeni başlayan haftada hünerlerini sergileyecek ilk kayınvalideolması. Türkmen gelini ile birlikte katıldığı programdan 15 bin lira ile ayrılmak isteyen Menşure Hanım, rakibelerine karşı hem vereceği puanlarla zirveye oturmak hem de ilk günden geçireceği sırasının ardından daha rahat bir şekilde programı sürdürmek istiyor. psikolojik bir sınav da verecek olan deneyimli kayınvalide hakkında araştırmalar da yapılıyor. Menşure Kaya kimdir? sorusunun cevabı aşağıda yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Sofrada Menşure Kaya kimdir?

Bugün gelini Maysa Kaya'nın yemekleriyle rakibelerinin ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak olan Menşure Hanım Karadeniz'in incisi Artvin'in Hopa'sın. Mutfakta sakin ama sofrada hırçın. Gelinine de eline de güveniyor.

zuhal topal'la sofrada maysa kaya

zuhal topal'la sofrada nuray korkusuz

zuhal topal'la sofrada merve dilan zengin

zuhal topal'la sofrada Zeynep Kübra Erdal

zuhal topal'la sofrada Nazlı Kübra Keleş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.