Zuhal Topal'la Sofrada Münevver Erdal kimdir? 3 Aralık Perşembe yarışmacısı

Zuhal Topal'la Sofrada Münevver Erdal kimdir? 3 Aralık Perşembe yarışmacısı
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Beş gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde final öncesindeki son takım hünerlerini sergileyecek. Yani Münevver Erdal. Gelini Zeynep Kübra ile birlikte mutfağa girecek kaynanamız diğer taraftan rakibeleri ve Zuhal Topal'dan gelen eleştirilere karşı vereceği cevaplarla onu korumaya çalışacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 3 Aralık Perşembe yarışmacısı Münevver Erdal kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Koronavirüs sürecinde evlerinden dışarı çıkmayan vatandaşların en çok tercih ettiği programlardan biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir gün daha başlıyor. Pazartesiden bu yana üç bölümün geride kaldığı programda bir kez daha puan savaşı verilecek. Gelini Zeynep Kübra ile 15 bin lirayı evine götürmek isteyen Münevver Erdal, elinden gelenin en iyisini ortaya koyumak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 3 Aralık Perşembe yarışmacısı Münevver Erdal kimdir? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada Münevver Erdal kimdir?

Programın 3 Aralık 2020 Perşembe günü yayınlanacak olan yarışmacısıdır. Lezzet uzmanı. Sofrada iddialı, masada fırtına. Aklından 15 bin liradan başka bir şey geçmiyor. Eşi ve oğlu da aşçı. Hafta başından bu yana yorumları ile dikkat çekti. Eleştiri makinesi.


zuhal topal'la sofrada maysa kaya

zuhal topal'la sofrada nuray korkusuz

zuhal topal'la sofrada merve dilan zengin

zuhal topal'la sofrada Zeynep Kübra Erdal

zuhal topal'la sofrada Nazlı Kübra Keleş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.