Zuhal Topal'la Sofrada Necla Tuncel kimdir? - 27 Kasım Cuma yarışmacısı

Zuhal Topal'la Sofrada Necla Tuncel kimdir? - 27 Kasım Cuma yarışmacısı
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile sofralara lezzet katan ve izleyicileri eğlendiren Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün yeni haftanın son gününe gelindi. Gelinler kadar kayınvalidelerin de mücadelesine sahne olan programda rakibelerini ve Zuhal Topal'ı ağırlayacak isim Necla Tuncel oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 27 Kasım Cuma yarışmacısı Necla Tuncel kimdir? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısı NeclaTuncel kimdir? sorusu gün boyunca çok konuşuldu ve cevabı araştırıldı. Sebebi ise kendisinin bu haftaki son kayınvalide olması. Pazarteisden bu yana devam eden rekabette bugün 2.5 saat boyunca rakibelerinin eleştirilerine maruz kalacak ve onlar karşısında da psikolojik bir savaş verecek olan deneyimli kayınvalide diğer taraftan gelininin menüsünü ve yemeklerini savunmak zorunda. Kendisi hakkındaki bilgileri de haberimizin devamında okuyabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Necla Tuncel kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 57. haftanın son bölümünde gelini Melike ile birlikte 15 bin lirayı almak isteyen Necla Hanım sosyetik ve şık. Sofralarda ise eleştiri makinesi. Zaman zaman gelinine de zor anlar yaşatacak. 

Zuhal Topal'la Sofrada Bilge Aslı Erkuş

Zuhal Topal'la Sofrada Sibel Terzioğlu

Zuhal Topal'la Sofrada Figen Acar

Zuhal Topal'la Sofrada Ariz

Zuhal Topal'la Sofrada Melike Tuncel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.