Zuhal Topal'la Sofrada Nuray Çolak Aytekin ve kayınvalidesi Zehra Aytekin kimdir? 3 Haziran Perşembe yarışmacıları

Zuhal Topal'la Sofrada Nuray Çolak Aytekin ve kayınvalidesi Zehra Aytekin kimdir? 3 Haziran Perşembe yarışmacıları
Türkiye'nin en sevilen en lezzetli ve en eğlenceli yarışma programları arasında yer alan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ekranlara geliyor. Birbirinden değerli ve iddialı yarışmacıların yarıştığı haftanın dördüncü gelini Nuray Çolak ve kayınvalidesi Zehra Aytekin olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Nuray Çolak ve kayınvalidesi Zehra Aytekin kimdir? 3 Haziran Perşembe yarışmacıları haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın dördncü bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden hamarat gelinlerin ve iddialı kayınvalidelerin amansız mücadelesinde gözler yeni güne çevrildi. Dün Neşe Baş ve kayınvalidesi Ayşe Gödek hünerlerini sergilemek adına mutfağa girmiş, ardından da puanlar verilmişti. bugün is sırada Nuray Çolak ve kayınvalidesi Zehra Aytekin var. Kendilerine tanınan sürede en iyi şekilde performanslarını sergilemek isteyen yarışmacılar hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Nuray Çolak Aytekin ve kayınvalidesi Zehra Aytekin kimdir? 3 Haziran Perşembe  yarışmacıları hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Nuray Çolak kimdir?

Bugün yarıştığı zaman dilimi içerisinde adını şampiyonluğa yazdırmak isteyen Nuray 5 yıllık evli. 3.5 aylık hamile. Eli de lezzetli mi lezzetli.

Zuhal Topal'la Sofrada Neşe Baş 


 

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Gödek kimdir?

Gelini ile birincilik için yarışacak olan Zehra Aytekin Balıkesirli. Arıdan korkup arıcılık yapıyor. Gelinine söz geçiremiyor. Tek hedefi birincilikle eve dönmek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.