Zuhal Topal'la Sofrada Nurşen Konuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Nurşen Konuş kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarının en doyurucu ve en eğlendirici yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofada'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Adım adım sezon finaline doğru gidien yarışmada bugün yeni yarışmacılar tanıtılacak ve ardından kıyasıya rekabet için ilk gelin mutfağa, kayınvalidesi ise ofraya geçerek kolları sıvayacak. Bugün geliniyle mücadele verecek isim de belli oldu. Buna göre ... ilk bölüm kaynanası olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada ... kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyo

Hafta içi yayınlanan yarışmalar arasında yemek konsepti ile öna çıkan ve her hafta 10 yeni yarışmacısını ağırlayan Zuhal Topal'la Sofrada yine birbirinden iddialı isimlerle zorlu maratonuna başladı. Bugün gelini Duygu ile birlikte mücadele edecek, onun yemeklerini masada saunacak ve gerektiğinde cevap verecek isim Nurşen Konuş Hanım oldu. Zuhal Topal'ı da yanındaki sandalyede konuk edecek deneyimli kayınvalide hakkında birçok araştırma yapılıyor ve hakkındaki bilgiler merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Nurşen Konuş kimdir? 31 Mayıs Pazartesi kayınvalidesi haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Nurşen Konuş kimdir?

Bugün kendisine verilen sürede gelinine yardım edecek, menüyü hazırlamada katkıda bulunacak ve sofrada hakkını savunacak olan Nurşen Konuş hakkındaki bilgiler de öğrenilmek isteniyor.Kendisi kayınvalidelere kızıyor. Gelininin hakkını yedirmemek için can siperhane yarışıyor.  Hedefinde 15 bin lirayı kazanıp İspanya'ya gitmek istiyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Nurşen Konuş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.