Zuhal Topal'la Sofrada Sakine Korkusuz kimdir? - 1 Aralık Salı yarışmacısı

Zuhal Topal'la Sofrada Sakine Korkusuz kimdir? - 1 Aralık Salı yarışmacısı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü bugün başlıyor. Dün tanıtılan yeni hafta kayınvalidelerinin ikincisi yani Sakine Korkusuz rakibelerini ve Zuhal Topal'ı ağırlayacak. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 1 Aralık Salı yarışmacısı Nuray Korkusuz kimdir? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Televizyon ekranlarında en çok izlenen gelin ve kayınvalide formatlı yemek yarışması olan Zuhal Topal'la Sofrada bugün de yepyeni yarışmacılarıyla izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dün yeni haftasıyla zorlu maratonu başlayan programda yarışan ilk isim Menşure Kaya olmuştu. Türkmen gelini ile birlikte sofralara katılan Menşure Hanım'ın ardından bugün kozlarını ortaya kıyacak isim ise Sakine Korkusuz. Özellikle gelinine gösterdiği tepkiler ve mutfağa girmek isteyen bir kayınvalideye çıkışı ile çok konuşulacak. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 1 Aralık Salı yarışmacısı Nuray Korkusuz kimdir? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Zuhal Topal'la Sofrada Sakine Korkusuz kimdir?

Bugün kendisine verilen sürede hem gelini Nuray'ı koruyacak hem de rakibelerine karşı birincililk mücadelesi verecek olan Sakine Korkusuz Malatya Pötürgeli. 6 çocuk yetiştirdi. Aklında 15 bin liradan başka bir şey yok. 


zuhal topal'la sofrada maysa kaya

zuhal topal'la sofrada nuray korkusuz

zuhal topal'la sofrada merve dilan zengin

zuhal topal'la sofrada Zeynep Kübra Erdal

zuhal topal'la sofrada Nazlı Kübra Keleş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.