Zuhal Topal'la Sofrada Seda Kurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Sofrada Seda Kurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü başlıyor. Birbirinden hamarat gelinler arasında bugün yarışacak isim Seda Kurt olarak açıklandı. Kendisi hakkında da birçok araştırma ve sorgulama yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Seda Kurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Şampiyonlar Ligi haftasının ikinci günü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş birincinin dünden itibaren başladıkları mücadelede kollarını sıvayarak birincililk için mutfağa girdikleri maratonda yarışack isim Seda Kurt olarak açıklandı. Genç yarışmacı adını yeniden haftanın ilk sırasına yazdırmak istiyor. Bu sebeple de 2.5 saatlik sürede en iyi performansını göstermek istiyor. Kendisi hakkında da sorgulamalar gerçekleştiriliyor.Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Seda Kurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. 


 

Seda Kurt kimdir?

Daha önce yayınlanan 148. bölümde yarışan Seda Kurt, birincilik sevinci yaşayarak evine ödülle dönmeyi başarmıştı. Eli çabuk, neşeli ve eğlenceli. İlk günkü gibi heyecanlı ve iddialı. Tek hedefi 15 bin lirayı kazanmak.


seda kurt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.