Zuhal Topal'la Sofrada Şengül Taşlı kimdir? Kaç yaşında ve nereli 20 Ocak Çarşamba kayınvalidesi

Zuhal Topal'la Sofrada Şengül Taşlı kimdir? Kaç yaşında ve nereli 20 Ocak Çarşamba kayınvalidesi
Televizyon ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin ilgiyle takip ettiği bir yapım olan Zuhal Topal'la Sofrada'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı kayınvalidelerin gelinleri için verdiği mücadele devam ediyor. Bugün sofrada rakibelerini ağırlayacak ve Zuhal Topal'ı konuk edecek olan kaynana Şengül Taşlı oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Şengül Taşlı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? 20 Ocak Çarşamba kayınvalidesi haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 20 Ocak Çarşamba günü yarışacak olan kayınvalidesi Songül Taşlı kimdir? sorusunun cevabı gün boyu sorulacak. Hafta başından bu yana yorumları ile dikkat çeken ve kendi günündeki performansı merakla beklenen deneyimli kayınvalide 15 bin lira için Türkiye'nin karşısına çıkacak. Birbirinden iddialı kaynanaların hünerlerini gösterdiği haftada büyük sorunlar yaşayan Görmüş'ün eski gelininin alacağı puanlar da şimdiden olay olacak. Hafta finali öncesi yaşanan problemli bir gün geçiren kayınvalidenin kim olduğu da araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Kadrye Çağrıbeyke kimdir? 20 Ocak Çarşamba yarışmacı kayınvalidesini sizler için tanıttık. İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada Şengül Taşlı kimdir?

Bugün gelininin sofrasında yardımcı olacak ve rakibelerinden gelen eleştirilerine yanıt verecek Şengül Hanım sessiz ve sedasız. Ancak puanları çok ses çıkarıyor. Gelinine güveniyor. Onun el lezzeti ile birinci olacaklarına güveniyor. Rakibelerine karşı korakor mücadele için de hazır.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.