Zuhal Topal'la Sofrada Sevgi Sarıoğlu ve kayınvalidesi Şükran Karagüney kimdir? - 2 Mart Salı

Zuhal Topal'la Sofrada Sevgi Sarıoğlu ve kayınvalidesi Şükran Karagüney kimdir? - 2 Mart Salı
FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 2 Mart Salı günü yayınlanacak olan 552. bölüm yarışmacıları belirlendi. Buna göre yeni haftanın ikinci gününde Sevgi Sarıoğlu ve kayınvalidesi Şükran Karagüney 15 bin lira için mücadele verecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sevgi Sarıoğlu ve kayınvalidesi Şükran Karagüney kimdir? 2 Mart Salı yarışmacıları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak 3. sezonunda yoluna devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü yayınlandı. Buna göre izleyicilerin karşısına hafta sonunda çıkacak olan yarışmacılar Sevgi Sarıoğlu ve kayınvalidesi Şükran Karagüney olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sevgi Sarıoğlu ve kayınvalidesi Şükran Karagüney kimdir? İşte detaylar...


 

Zuhal Topal'la Sofrada Sevgi Sarıoğlu kimdir?

Yeni sezonun yeni haftasındaki haftasındaki ikincigelin olan Sevgi Sarıoğlu 10 yıllık evli. 2 çocuk annesi. Göçmen gelini olan güzel yarışmacı güler yüzlü ve kıskanç. Aslen Ankaralı. 18 yıllık evli. 2 çocuk annesi. İstanbul da yaşıyor. İstanbul da yemek firması sahibi. Kaynanası ile birlikte yaşıyor.

Sevgi Sarıoğlu ve kayınvalidesi Şükran Karagüney


 

Zuhal Topal'la Sofrada Şükran Karagüney kimdir?

Gelini Sevgi Sarıoğlu ile yarışmaya katılan Şükran Hanım Aslen Ankaralı. Gelini İle birlikte yaşıyor. İstanbul'da ikamet ediyor. Gelinine çok güveniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.