Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Ekim Pazartesi menüsü ve puanları | Sabahat kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Ekim Pazartesi menüsü ve puanları | Sabahat kaç puan aldı?
Zuhal Topal'ın sunumuyla bugün yeni haftasına başlayan Yemekteyiz'de yarışmacılar da hünerlerini sergileyecek. Birbirinden iddialı beş ismin kora kor mücadelesine sahne olan zorlu maratonun ilk gün yarışmacısı belirlendi. Buna göre Sabahat Yüzgüleç Şahin yemeklerini hazırlayacak ve rakiplerinin karşısına çıkacak. Peki, Sabahat Yüzgüleç Şahin kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Ekim Pazartesi menüsü ve puanları haberimizde yer alıyor.

TV8'in popüler yarışması Yemekteyiz'de yepyeni bir haftanın daha ilk günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendi günlerinde verilen süre zarfında hünerlerini göstereceği yarışmanın cuma günü de kazananı belirlenecek. Buna göre herkes elinden gelenin en iyisini yapmak ve 15 bin lirayı kazanmak istiyor. İlk gün önce alışverişe çıkıp sonrasında mutfakta marifetlerini ortaya koyacak isim Sabahat Yüzgüleç Şehin olarak açıklandı. Peki, Sabahat Yüzgüleç Şahin kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Ekim Pazartesi menüsü ve puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Sabahat menüsü

Deneyimli yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Şerife'nin menüsü haberimizde yer alacak.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sabahat

Yemekteyiz Sabahat

Yemekteyiz Sabahat


 

Yemekteyiz Sabahat kaç puan aldı?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Sabahat'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.