Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Aralık Çarşamba puanları | Sevgi Kişi kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Aralık Çarşamba puanları | Sevgi Kişi kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yolculuğuna devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 68'inci bölümü bugün başlıyor. Pazartesiden bu yana devam eden rekabette hafta ortası yarışmacısı olarak Sevgi Kişi mutfağa girecek ve ardından da puanlarını alacak. Rakiplerinin yorumlarına ne derece karşılık vereceği de önemli olan deneyimli yarışmacının performansı merak konusu. Peki, Sevgi Kişi kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Aralık Çarşamba puanları haberimizde.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı rekabette bugün önce alışverişe çıkıp sonrasında ise evinde mutfağa girecek olan Sevgi Kişi, marfietlerini milyonlara göstermek istiyor. Taş fırında yaptığı yemekle birlikte rakiplerine meydan okuyan Kişi, bugün en yüksek puanları alarak hafta sonunda 15 bin lirayı kazanmak amacında. Bunun için de yüksek performans göstermeli. Deneyimli yarışmacı ardından da rakiplerinden puanlarını alarak sırasını tamamlayacak. Kendisinin yemekleri de merak konusu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Aralık Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

"Kına yakarsınız"

Programın bugün yayınlanacak olan yeni bölümünde boy gösterecek olan Sevgi Kişi, masada eleştirilere maruz kaldı. Son raddeye gelen günün yarışmacısı "artık kına yakarsınız" tepkisinde bulundu. Program aracıyla taş fırına giderek yemeğini pişittiren tecrübeli yarışmacıya Tuba Decedeli'den de sert sözler geldi. '"Balta yok mu?" diyen Tuba Hanım, bıçağın kesmedeğini söyledi.

zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli

zuhal topal'la yemekteyiz devran gün


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevgi Kişi menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Sevgi Kişi'nin hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Et ağırlıklı menüsü ile memleketini de ön plana çıkarmayı hedefleyen güzel yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Tuba Decedeli'ye kim kaç puan verdi?

Puan veren Puan
Duygu İpekçi x puan
Tuba Decedeli x puan
Toprak Karadeniz x puan
Devran Gün x puan
Zuhal Topal Cuma günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.