Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Şubat Perşembe puanları | Zeynep Billur Uğurlu kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Şubat Perşembe puanları | Zeynep Billur Uğurlu kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansını sergilediği programda pazartesiden bu yana dördüncü isim olan Zeynep mutfağa girecek. Kendisinin performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zeynep Billur Uğurlu kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Şubat Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın dördüncü günü başlıyor. Beş yarışmacının kıyasıya mücadelesine sahne olan zorlu rekabete ev sahipliği yapılan programın hafta finali öncesindeki son gününde yarışacak isim açıklandı. Buna göre pazartesi Maysa'nın başlattığı, Mehmet ve Bilge ile devam eden haftada bugün Zeynep Billur Uludağ mutfağa girecek. Yaptığı eleştiriler, yorumlar, rakiplerine karşı tavırları ve dominant duruşu ile adından söz ettirmeyi başaran güzel yarışmacının performansının nasıl olacağı da meraklı bir şekilde bekleniyor. Peki, Zeynep Billur Uğurlu kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Şubat Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep kimdir?

Yeşil bir elbise ile katıldığı haftanın ilk gününde açıklamalarıyla bir anda gündeme oturan Zeynep, kendisini formda tutan şeyin fesatlık olduğunu söyledi. Ayrıca rakiplerini de ezip geçeceğini dile getirdi ve iddiasını ortaya koydu. Sivri dilinden de kimsenin kurtulamayacağını açıkladı. 15 bin lirayı kazanabilmek adına mutfakta başarısını kanıtlamak amacında. İlk günde de Maysa Kaya'nın yemeğine yaptığı yorumla izleyicileri dopdolu bir hafta için heyecanlandırdı. Daha önce En İyi Benim yarışmasında boy gösterdi. O zamanlar saçı siyahtı.


zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Billur Uğurlu menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Zeynep Bllur Uğurlu hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Zeynep Billur Uğurlu kim kaç puan verdi?

Bilge Öğüt:
Mehmet:
Maysa Kaya:
Oğuz Kılıklı:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum