Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Şubat Cuma puanları | Oğuz Kısıklı kaç puan aldı? Kim birinci oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Şubat Cuma puanları | Oğuz Kısıklı kaç puan aldı? Kim birinci oldu?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün bir haftanın daha sonuna gelindi. Birbirinden iddialı yarışmacıların beş gün boyunca marifetlerini sergiledikleri zorlu rekabette bugün Oğuz Kısıklı yarışacak ve ardından puanlar alınacak. Açıklanacak sıralamaya göre de bir isim 15 bin liranın sahibi olacak .Zaman zaman eşitlik de yaşanıyor ve buna göre ödül paylaştırılıyor. Bugünün sonucu en çok merak edilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de final etabı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Oğuz Kısıklı kaç

Türkiye'nin en çok seyredilen günlük yemek yarışmalarından biri olmaya devam eden Yemekteyiz'de yeni haftanın sonuna gelindi. Pazartesiden bu yana Maysa, Mehmet, Bilge ve Zeynep'in yarıştığı programın bugünkü finalinde Oğız Kılıklı yarışacak. Sanatço kimliği ile hem mutfağa hem masaya hem de haftaya imzasını atmak isteyen genç yarışmacı, rakiplerini geride bırakabilmek adına kolları sıvayacak. Market alışverişi sonrasında malzemeleriyle menüsünü çıkaracak olan Oğuz'un yemekleri kadar sunumu ve temizliği de büyük önem taşıyor. Gün sonunda hem kendi puanları hem Zuhal Topal'ın notları hem de ısralama açıklanacak. Peki, Oğuz Kısıklı kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Şubat Cuma puanları haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Oğuz yarışıyor

14-18 Şubat 2022 yarışmacıları arasında yer alan iki erkek yarışmacıdan biri olan Oğuz bugün haftaya nokta koyacak. Ancak işi çok zor. Özellikle de beş günlük süreçte adından en çok söz ettiren rakiplerinden Zeynep Billur Uludağ varken. Ki bunu fragmanda da görmek mümkün. 'Oğuz yemeğe ne katacaksın? Duygularını mı?' diye bir eleştiri getiren güzel yarışmacı, masada dinazor eti yaptığını dile getiren Oğuz'a 'Ben de dinazor puanı veririm' sözleriyle dişini göstermeyi ihmal etmedi. İzleyiciler ise dün 7 puan vermesi nedeniyle Zeynep'in Oğuz için yüksek bir puan açıklayacağını düşünüyor. Gün sonunda ise birinci açıklanacak.

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuz Kısıklı menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Zeynep Bllur Uğurlu hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Zeynep Billur Uğurlu kim kaç puan verdi?

Bilge Öğüt:
Mehmet:
Maysa Kaya:
Oğuz Kılıklı:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.