Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Aralık - 24 Aralık 2021 yarışmacıları kimdir? (Devran, Duygu, Tuba, Toprak ve Sevgi)(Cemile, Gizem, Aras Sezer, Mesut ve Melek)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Aralık - 24 Aralık 2021 yarışmacıları kimdir? (Devran, Duygu, Tuba, Toprak ve Sevgi)(Cemile, Gizem, Aras Sezer, Mesut ve Melek)
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların performanslarıyla adını zirveye yazdırmak adına mücadele verecekleri zorlu maraton ilgiyle takip edilecek. Bu haftanın yarışmacıları da belli oldu. Cemile, Gizem, Aras Sezer, Mesut ve Melek beş gün boyunca 15 bin lira mücadelesi verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20-24 Aralık yarışmacıları Cemile, Gizem, Aras Sezer, Mesut ve Melek kimdr?

Her anında lezzet ve rekabet bulunan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Zorlu rekabette yer alabilmek için başvuruda bulunan ve elemeleri geçerek yarışmaya hak kazanan beş isim bugün nefes kesecek bir mücadeleye girişecek. Mutfaklarında gösterecekleri performans kadar yorumları da büyük önem taşıyan beş yarışmacının kim oldukları da merak konusu haline geldi. Buna göre yayınlanan fragmanda Cemile, Gizem, Aras Sezer, Mesut ve Melek'in yarıştığı görüldü. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20-24 Aralık yarışmacıları Cemile, Gizem, Aras Sezer, Mesut ve Melek kimdr? Detaylar haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20-24 Aralık yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman dün yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Cemile Ata, Gizem Kapıcı, Aras Sezer Pekel, Mesut ve Melek15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 20-24 Aralık 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile Ata kimdir?

Bu haftanın en çok araştırılan isimlerinden biir olmasına kesin gözle bakılıyor. Güzelliğinin yanı sıra cevapları ve tavırları ile çetin ceviz olduğunu göstermeyi başardı. Bowling eğitmeni. Buraya tıklayarak kim olduğunu, buraya tıklayarak da fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Kapıcı kimdir?

Yaşının genç olmasına rağmen büyük bir cesaret örneği göstererek progrma katılan Gizem Kapıcı oldukça iddialı. Mutfak ile de arası iyi ve bugünden itibaren yayınalanacak programda birinciliği kazanmak istiyor. Buraya tıklayarak kim olduğunu, buraya tıklayarak da fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aras Sezer Pekel kimdir?

İki erkek yarışmacıdan biri olarak bu hafta birincilik mücadelesi verecek Aras Sezer Pekel yakışıklılığı ile izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Erkeklerin de iyi yemek yapabildiğini göstermek isteyen genç yarışmacının performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Buraya tıklayarak kim olduğunu görüntüleyebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek kimdir?

Yarışmacı bilgileri açıklanınca eklenecek.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mesut kimdir?

Yarışmacı bilgileri açıklanınca eklenecek.

zuhal topal'la yemekteyiz cemile ata

zuhal topal'la yemekteyiz cemile ata

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Kapıcı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Kapıcı

zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Devran Gün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.