Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Eylül - 24 Eylül yarışmacıları kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Eylül - 24 Eylül yarışmacıları kimdir?
TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Geride kalan cuma gününde Özlem Çelik'in birinciliği elde ettiği maratonun ardından yeni yarışmacılar da merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20-24 Eylül yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun başladığı ve Seda Sayan'ın devam ettirdiği Yemekteyiz'de bu sezon bayrağı devralan isim Zuhal Topal olmuştu. Tv8'de yayınlanan bölümleri ile yepyeni bir sezona merhaba diyen fenomen yarışmanın ilk haftası cuma günü geride kalmıştı. Finalin ardından gözler pazartesi gününe çevrildi ve beş bölümlük maratonda yarışacak isimler belli de belli oldu. Yayınlanan fragmanda birbirinden iddialı beş yarışmacıya dair bilgiler araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20-24 Eylül yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de neler yaşandı?

Yeni sezonun ilk yarışmacısı Özlem Çelik oldu. 100 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabıyla ön plana çıkan güzel yarışmacı, programın da en çok konuşulan isimleri sıralamasında ilk basamakta yer aldı. İkinci günde ise Oğulcan Yıldız yetiştiremediği yemekleri dışarıdan söylemesiyle tepki topladı. Sonrasında da verdiği cevaplarla eleştirilerin odağı halin geldi. Sıra üçüncü güne geldiğinde ise bu kez Zübeyde Kırkdeveli kolları sıvadı.  O da yetiştiremediği yemekler konusunda Oğulcan ile yaşadığı atışmayla haftaya damga vurdu. Büşra Yıldız belki de en çok beğenilen yarışmacıydı ancak performansıyla istenileni ortaya koyamadı. Finalde Mustafa Gültekin hanımlara taş çıkaran formuyla adından söz ettirdi ama birinciliği alamadı. Şampiyon Özlem Çelik oldu.


yemekteyiz 20-24 eylül



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20-24 Eylül yarışmacıları kimdir?

Birbirinden iddialı isimlerin kendisini kanıtlamak, el hünerlerini milyonlara ispatlamak ve 15 bin liralık ödülü kazanmak adına vereceği mücadlee ilgiyle izlenecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftadaki yarışmacıları açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.