Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Ocak - 28 Ocak yarışmacıları kimdir? (Nuray, Elif, Bagül, Hüseyin ve Deniz)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Ocak - 28 Ocak yarışmacıları kimdir? (Nuray, Elif, Bagül, Hüseyin ve Deniz)
Türkiye'nin en çok seyredilen televizyon programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de dalya haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların 15 bin lirayı kazanmak adına ter dökecekleri zorlu maraton TV8 ekranlarında yayınlanacak. Bu hafta yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Nuray, Elif, Bagül, Hüseyin ve Deniz birincilik için yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Ocak - 28 Ocak yarışmacıları Nuray, Elif, Bagül, Hüseyin ve Deniz kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Nuray, Elif, Bagül, Hüseyin ve Deniz olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Ocak - 28 Ocak yarışmacıları Nuray, Elif, Bagül, Hüseyin ve Deniz kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Ocak - 28 Ocak yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Nuray Işık, Elif Özdarendeli, Bagül, Hüseyin Doğan ve Deniz Çelik 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 17 Ocak - 21 Ocak 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...





 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif Özdarendeli kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olması beklenen Elif Özdarendeli 25 yaşında. Mutfakla ilişkisi çok iyi. Her ne kadar ara vermek zorunda kalsa da dünyadaki birçok mutfak kültürüne hakim. Bundan sonra pastacılıkla kariyerini geliştirmek ve ilerletmek istiyor. Aslen Karabüklü.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray Işık kimdir?

Fragmandaki yorumlarıyla beş güne damga vurması beklenen Nuray Işık gezmeyi çok seviyor. Müzik öğretmenliği yapıyor. Hüseyin'in menüsünü eleştirirken kullandığı ifadelerle dikkat çekmeyi başarmış, masada da aynı doğrultuda devam etmişti. 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hüseyin Doğan kimdir?

Beş günlük zorlu rekabetin ilk gününde yarışacak olan Hüseyin Doğan hukuk fakültesi öğrencisi. Şu an 3. sınıfta. Bugün öğrenci olması konusunda pek çok konuşma geçecek. Özellikle Elif'in yorumları ve tespitleri sonrası "Hindistan'daki bir öğrenci galiba?" tepkisi verdi. İlk gündeki puanları merak konusu. 

zuhal topal'la yemekteyiz melike zengin

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Çelik kimdir?

Yakışıklılığı ile ilgi odağı olmayı başaran Deniz Çelik, Hüseyin'in yemeğinin şarküterinin hazırladığını iddia etti. Yayınlanan fragmanda en önemli anlardan birine imza atan genç yarışmacı tasarımcılık yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.