Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Ocak puanları | Hüseyin Doğan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Ocak puanları | Hüseyin Doğan kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenler tarafından ilgiyle takip edilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Pazartesiden cumaya yaşanacak rekabetin ilk bölümünde gözler yeni yarışmacıya çevrildi ve Hüseyin Doğan kendisine verilen sürede önce yemeklerini hazırlayacak ardından da puanlarını alacak. Her anında hızlı olmalı ve elinin yeteneklerini konuşturmalı. Peki,

Türkiye'nin en iddialı yarışmacılarını bir araya getirerek yemeklerini yapmalarına imkan tanıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Ocak ayının son haftasında yayınlanacak olan 96. bölümde Hüseyin Doğan yarışıyor. Rakipleri Bagül, Nuray, Deniz ve Elif karşısında mücadele verecek genç yarışmacı kendine has stili ve mutfakta geçirdiği zamanla dikkat çekmeyi başardı. Öğrencilik yapan yarışmacı ilk andan itibaren yorumlarıyla dikkat çektiği yayınlarda bu kez yarışan olarak performansını sergileyecek ve ardından da puanlarını alacak. Zorlu bir maraton geçirecek genç yarışmacının gün sonundaki durumu da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Ocak Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

Beni beklemek zorundasınız

Öğrenci olması eleştiri konusu haline gelen Hüseyin Doğan, mutfağa girdikten sonra marifetlerini sergilemek istedi ancak tatlısında başarılı olamadığını söyledi. Yaptığı çorba da Elif Hanım Bey tarafından kötü bulundu. Sebebi ise tavuk parçasının büyük olmasıydı. Deniz Bey de kaşarlı köftenin bir şarküterici tarafından hazırlandığını dile getirip teşekkür etti ancak Hüseyin Bey kendi yaptığını söyledi.





 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Samet Gürsoy menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Hüseyin Doğan hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Hüseyin Doğan'a kim kaç puan verdi?

Elif Özdarendeli
Deniz Çelik:
Nuray Işık:
Bagül:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.