Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Ekim - 29 Ekim yarışmacıları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Ekim - 29 Ekim yarışmacıları
Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 7'inci hafta bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının rekabetine sahne olacak programda yarışacak isimler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Ekim Pazartesi - 29 Ekim Cuma yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen formatlarından biri olarak TV8'de yayınlanmaya devam eden Yemekteyiz'in bu sezonki maratonu tüm hızıyla ekranlardaki yerini alıyor. Lezzet fırtınasının estiği, görsel şölenlerin sunulduğu sunumların sofraları renklendirdiği, puanların kaderi belirlediği yarışmada bu hafta da yine nefes kesen bir beş günlük yayın izleyicileri bekliyor. Her anında büyük heyecan yaşanacak olan yaroşmada boy gösterecek isimler de belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25-29 Ekim yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Ekim - 29 Ekim yarışmacıları kimdir?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki yarışmacıları sabırsızlıkla bekleniyordu. Yayınlanan fragmanda bu isimler belli oldu. Haftanın yeni yarışmacıları aşağıda sıralanmıştır;

  • Rojda
  • Canan
  • Gönül
  • Ali Fuat
  • Ali

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Ekim - 29 Ekim


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de neler yaşandı?

Geride kalan hafta büyük bir çekişmeye sahne oldu ve 15 bin liranın sahibi açıklandı. Onur Yılmaz, Selda Çelik, Zeynep Çağlar, Seda Türk ve Oktay Ataş arasında ekranlara gelen rekabetten kazanarak evine ödülle dönen isim Selda Hanım oldu. Hafta boyunca rakiplerinden daha fazla puan toplayan genç yarışmacı son şampiyon olarak kayıtlara geçmeyi başardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.