Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Ocak Cuma puanları | Kim birinci oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Ocak Cuma puanları | Kim birinci oldu?
Yayın hayatına başladığı günden bu yana 100'üncü kez ekranlarda yer alacak Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bir haftası daha sona eriyor. 20'inci haftasını tamamlayacak yarışmada bugün Deniz Çelik yarışacak ve mutfağından çıkaracağı yemeklerle birlikte en yüksek puanı almaya çalışacak. Zuha Topal'la Yemekteyiz Deniz Çelik kaç puan aldı ve kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Ocak Cuma puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de tam 100. bölüm heyecanı yaşanıyor. Özlem Hanım ile başlayan ilk günün ardından tam 99 bölüm geçti ve bugün program 100. kez seyircilerin karşısında olacak. Pazartesi Hüseyin Doğan marifetlerini sergilemiş, salı ise Elif Özdarendeli kendisine verilen sürede mutfakta performansını sergilemişti. Sıra hafta ortasına geldiğinde Bagül Abayeva rakipleri ve Zuhal Topal karşısında boy gösterip puanlarını almıştı. Dün de final öncesinde Nuray Işık yarışmıştı. Bugün ise Deniz Çelik haftaya nokta koyabilmek adına ekranlardaki yerini alacak. Ardından da Zuhal Topal puanlarını açıklayacak. Zuha Topal'la Yemekteyiz Deniz Çelik kaç puan aldı ve kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Ocak Cuma puanları haberimizde.


 

'Boş konuşuyorsunuz'

Hafta finali pazartesiden bu yana belki de en sert bölüme sahen olacak. Deniz Bey, yemekleri hakkında konuşan Elif Hanım'a "Boş konuşuyorsunuz" ifadelerini kullandı. Nuray Hanım'a da "Siz de benim keşkemsiniz" tepkisinde bulundu. Hüseyin Bey'in börek yediği anlar da eleştirileri beraberinde getirdi. Dopdolu bir hafta sonu seyircileri bekliyor.




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray Işık menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Nuray Işık hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Nurgül Işık'a kim kaç puan verdi?

Hüseyin Doğan
Deniz Çelik:
Bagül Abayeva:
Elif Özdarendeli:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.