Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Eylül Perşembe puanları | Ümit Pul kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Eylül Perşembe puanları | Ümit Pul kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Pazartesiden bu yana devam eden programda bugün Ümit Pul menüsünü hazırlayarak birincilik mücadele verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ümit Pul kaç puan aldı? Yemekteyiz 30 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz'in 14. bölümü TV8'deki yerini alıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların kozlarını paylaştığı zorlu maratonda yaşanacaklar merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. Pazartesi günü başlayan haftanın ilk gününde Hatice Eroğlu mutfağa girip rakiplerini ağırlamıştı. Farklı yaşam şekli ile adından söz ettiren yarışmacının ardından bu kez Uğur Karataş hünerlerini sergilemişti. Dün de Duygu Karataş kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapabilmek adına çaba göstermişti. Bugün de Ümit Pul 15 bin lirayı kazanma mücadelesi verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ümit Pul kaç puan aldı? Yemekteyiz 30 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


Yemekteyiz Ümit Pul menüsü

Genç yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Ümit Pul daha önce de katıldığı dönemde adından söz ettiren bir performansa imza atmıştı. Bugün de yine ilgi ile takip edilecek. Kendisinin menüsü haberimizde yer alacak.

Yemekteyiz Ümit Pul


Yemekteyiz Ümit Pul kaç puan aldı?

Yeni haftanın dördüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Ümit Pul'ın gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.