Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ekim Pazartesi menüsü ve puanları | Şerife Aktaş kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ekim Pazartesi menüsü ve puanları | Şerife Aktaş kaç puan aldı?
Bugün yeni sezonunun 4'üncü haftasına merhaba diyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ilk gün yarışmacısı belirlendi. Buna göre açıklanan isimler arasında Şerife Hanım yer alıyordu ve kendisi 2.5 saatlik sürede elinden gelenin en iyisini ortaya koyup finalde kendisini ilk sıraya yerleştirecek puanları almak istiyor. Peki, Şerife kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ekim Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başladı. 15 bin lirayı kazanmak isteyen beş yarışmacının kıyasıya mücadelesine sahne olan programda ilk olarak Şerife Hanım kolları sıvayıp mutfağa girecek. Ardından da belirlediği menüyü hazırlayıp birinciliği elde etmeye çalışacak. Zorlu ancak bir o kadar da lezzetli bölüm izleyicileri bekliyor. Şerife kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ekim Pazartesi menüsü ve puanları haberimizde bulunuyor.


Yemekteyiz Şerife menüsü

Deneyimli yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Şerife'nin menüsü haberimizde yer alacak.

zuhal topal'la yemekteyiz şerife

zuhal topal'la yemekteyiz şerife
 


Yemekteyiz Şerife kaç puan aldı?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Şerife'nin gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.