Zuhal Topal'la Yemekteyiz 67. bölüm Tuba Decedeli karşınızda!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 67. bölüm Tuba Decedeli karşınızda!
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 67. bölüm ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Hamarat ve iddialı yarışmacıların performansını sergileyerek 15 bin lira alabilmek adına çaba gösterdiği programda bugün Tuba Decedeli mutfağa girecek. Genç yarışmacı zor anlar yaşayacağı günde elinden geleni yapmak istiyor. Yayınlanan fragman da dopdolu bir bölüm vaat ediyor.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ikinci gün başlıyor. Kendisine güvenen ve yeteneklerini milyonlara kanıtlamak isteyen beş yarışmacıdan bugün Tuba Decedeli mutfağa girecek. Evinde ağırlayacağı rakipleri ve Zuhal Topal'a en iyi yemekleri servis etmek isteyen başarılı yarışmacıyı zor bir gün bekliyor!



6 yıl sonra et yiyecek

Bugün 15 bin lira için mutfağında zorlu bir sınavv erecek olan Tuba Hanım'ın menüsü diyetisyenlik yapan ve vejeteryan Duygu İpekçi'yi adeta alt üst edecek gibi görünüyor. 6 senedir et yemediğini ve mumbarla birlikte buna son vermenin kendisini şoke ettiğini ifade eden güzel yarışmacının puanları merak konusu. Diğer yandan Toprak Karadeniz'in verdiği cevaplar ve yorumları oramı gerginleştiriyor. Hepsi ve daha fazlası Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümünde.

zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli

zuhal topal'la yemekteyiz devran gün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.