Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Ekim Perşembe puanları ve menüsü | Çağla kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Ekim Perşembe puanları ve menüsü | Çağla kaç puan aldı?
Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerinden biri olmayı sürdüren Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilemeyi sürdürdüğü zorlu maratonun yeni yarışmacısı Çağla Abdurrahmanova oldu. Kendisine verilen sürede birincilik elde etmek istiyor. Peki, Çağla kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Ekim Perşembe puanları ve menüsü haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz'in 4. haftasındaki 4. bölüm nefes kesecek. Rekabetin tavan yapmaya devam ettiği beş günlük maratonda bugün yarışacak yeni isim de belirlendi. Yorumlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Çağla Abdurrahmanova bu kez yemekleriyle birincilik mücadelesi verecek. Alışverişe çıktıktan sonra hem rakipleri hem de Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak olan güzel yarışmacının performansı da merak konusu haine geldi ve bir an önce öğrenilmek isteniyor. Peki, Çağla kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Ekim Perşembe puanları ve menüsü haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Çağla'nın menüsü

Deneyimli yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. BÇağla'nın menüsü haberimizde yer alacak.


Yemekteyiz Çağla


 

Yemekteyiz Çağla kaç puan aldı?

Yeni haftanın dördüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Berfu'nun gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.