Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Ekim Cuma kim birinci oldu? Tarık Aydın kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Ekim Cuma kim birinci oldu? Tarık Aydın kaç puan aldı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir hafta daha sona eriyor. Pazartesi gününden bu yana büyük heyecanın yaşandığı zorlu maratonda son sözü söyleyecek isim Tarık Aydın oldu. İlk gün macuncu kıyafeti ve ardından da yaşadıkları ile çok konuşulan Aydın puanlarını alacak ve ardından haftanın sıralaması açıklanacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Ekim Cuma kim birinci oldu? Tarık Aydın kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor

Zuhal Topal'aın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Yemekteyiz'de dördüncü hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı ve amansız bir rekabetle 15 bin liranın sahibi olmak istediği programda bugün Tarık Aydın misafirlerini ağırlayacak. Dört gün boyunca rakiplerini eleştiren, yaşadıklarıyla olay haline gelen ve magazin gündemine oturan deneyimli yarışmacının alacağı puanlar herkes tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Aydın'ın performansı sonrasında önce puanları ardından da haftanın kazananı açıklanacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Ekim Cuma kim birinci oldu? Tarık Aydın kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmadaki favorinizi ve görüşlerinizi yazabilirsiniz.


 

Yemekteyiz Tarık'ın menüsü

Deneyimli yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Tarık'ın menüsü haberimizde yer alacak.


 

Yemekteyiz Tarık kaç puan aldı?

Yeni haftanın son yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Tarık'ın gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

Yemekteyiz Tarık 


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tarık kimdir?

Eşinden 6 sene önce boşanan Tarık Bey'in yemeklerle ilgili yorumları bir hayli tepki çekti. Yarışmacıların da eleştiri oklarının hedefine oturan deneyimli yarışmacı, giydiği kıyafetle de rakipleri tarafından tepkiyle karşılandı. Zuhal Topal'ın da zaman zaman duruma müdahale ettiği günde seyirciler sosyal medyada Aydın hakkında yorumlarda bulundu.

  • 40 yaşında
  • Aslen Samsunlu
  • Osmanlı Macunu satıyor
  • İstanbul da yaşıyor
  • Kendisine çok güveniyor
  • Tatlı Ustası
  • Pide Ustası
  • 6 Sene önce Eşinden ayrıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.