Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Fuat kimdir? Yüzleşme'de eşine evlilik teklifi yapmıştı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Fuat kimdir? Yüzleşme'de eşine evlilik teklifi yapmıştı!
Türkiye'nin en çok izlenen formatlarından biri olarak yıllardır televizyon ekranlarındaki yerini alan Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başladı. Cumhuriyet Bayramı'nda yapılacak final etabı ile beş günlük bir şölen sunacak olan programda bu hafta yarışacak isimlerden biri de Ali Fuat oldu. Kendisi daha önce de televizyon programına katılmış bir isim. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Fuat kimdir? Yüzleşme Ali Fuat hakkındaki detaylar haberimizde.

Bu sezon Zuhal Topal'ın sunuculuk koltuğuna oturduğu Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. TV8 ekranlarında yaşanan rekabetin had safhada olduğu programda yine birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaşacağı beş gün nefes kesecek. Yemekler kadar yorumlar ve tartışmalarla da gündemde olan yapımın bu haftaki yarışmacıları açıklandı. O isimler arasında Ali Fuat da vardı. İzleyiciler kendisini daha önce Yüzleşme programından hatırlıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Fuat kimdir? Yüzleşme Ali Fuat hakkındaki detaylar haberimizde. 


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Fuat kimdir?

Bu haftanın yarışmacılarından biri olan Ali Fuat, yayınlanan fragmanda bordo ceket ve beyaz gömleği ile dikkat çekmeyi başardı. İzleyiciler sosyal medya hesaplarında "bu yarışmacıyı nereden hatırlıyorum?" yönünde birçok mesaj attı. Kendisi şoförlük yapsa da asıl mesleği aşçılık. Yarışmada bu sebeple rakiplerine karşı önde olabilir. Avantajını kullanmak isteyecektir. Canan ile tartışması da konuşulacak gibi gözüküyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Fuat


Yüzleşme Ali Fuat milyonların önünde eşine evlilik teklif etti!

Bu hafta Yemekteyiz yarışmacıları arasında yer alan Ali Fuat geçen sezon yayınlanan ancak kısa sürede ekrandan kaldırılan Yüzleşme programına kaıtlmıştı. Yıllardır içinde ukde kalan evlilik teklifini en romantik şekilde milyonların önünde gerçekleştiren Ali Fuat, herkesi hüzünlendirmiş ve ağlatmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.