Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali kimdir? Ali Akbaş kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali kimdir? Ali Akbaş kaç yaşında ve nereli
TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı zorlu maratonda ikinci gün de sabırsızlıkla bekleniyor. Günün yarışmacısı ise Ali Akbaş olarak belirlendi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali kimdir? Ali Akbaş kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların beş gün boyunca hünerlerini sergilediği programda bugün de yine yemek şöleni sürecek. Her anında lezzet konuşulan, yorumların zaman zaman gerginliğe sebep olduğu ancak eğlencenin eksilmediği yarışma yine ilgiyle izlenecek. Bugün de Ali Akbaş yarışarak 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali kimdir? Ali Akbaş kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yemekteyiz Ali Akbaş kimdir?

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlarda gelen Yemekteyiz'in 32. bölümünde yarışacak olan Ali Akbaş'a dair bilgiler aşağıda yer almaktadır.

  • Aslen Zonguldaklı
  • Islak elle dokunulmasında nefret ediyor
  • Kokuya karşı çok hassas
  • İstanbul'da yaşıyor
  • Temizliğe ve titizliğe önem veriyor
  • Kendisine çok güveniyor

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Akbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Akbaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.