Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aras Sezer Pekel kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aras Sezer Pekel kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarını sergilediği zorlu maratonda Aras Sezer Pekel de birincilik için ter dökecek. Yakışıklı ismi görenler hakkında araştırmalarda bulunuyor ve bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aras Sezer Pekel kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Bu sezon sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yepyeni bir haftanın daha ilk günü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden hamarat beş ismin performansları ile 15 bin liranın sahibi olmak adına çaba göstereceği zorlu maratonun bir yenisinde daha herkes ekran başına kilitlenecek. Ödül kazanmak isteyenler arasında Aras Sezer Pekel de var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aras Sezer Pekel kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Yemekteyiz Aras Sezer Pekel kimdir?

Yakışıklılığı ile yayınlanan fragmanda adından söz ettirmeyi başaran Aras Sezer Pekel bir cast ajansına kayıtlı ve oyunculuk yapıyor. Kariyerinde birçok iş deneyimi bulunan genç yarışmacı Türkçe haricinde İngilizce ve Rusça biliyor. Davutpaşa Anadolu Lisesi'nden sonra Galler'de Macquarie University'nin yanı sıra İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde eğitim gördü. Görsel mağazacılık, satış, müşteri hizmetleri, dans, drama, (CRM) müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) ve diksiyon alanında yetenekleri var. Avusturalya'da kuryelik yaptı. Satış asistanı, tercümanlık, içerik moderatörlüğü, etkileşim uzmanı, müşteri danışmanı ve moda danışmanı olarak çalıştı.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aras Sezer Pekel

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aras Sezer Pekel

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aras Sezer Pekel


 


Yemekteyiz Aras Sezer Pekel Instagram hesabı

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olmayı başaran Aras Sezer Pekel'in kendisine ait Instagram hesabı vardır. Ancak fotoğafları kendisini takip etmeyenlere kapalıdır. Instagram hesabı @arassezerpekel'dir.


zuhal topal'la yemekteyiz cemile ata

zuhal topal'la yemekteyiz cemile ata

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Kapıcı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Kapıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.