Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bagül kimdir? Bagül kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bagül kimdir? Bagül kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 yarışmaları arasında en çok seyredilenlerden biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri zorlu maratonda Bagül de kendisine verilen sürede yemekleri ve diğer günlerde yorumları ile birincilik için mücadele edecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bagül kimdir? Bagül kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının ilgiyle izlenen programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de dalya haftasına merhaba deniyor. 95 bölümü geride bırakan başarılı yarışmada bugünden itibaren yarışacak isimler belli oldu. Buna göre beş gün boyunca yemekleri ve yorumlarıyla 15 bin lira için mücadele verecek yaruşmacılardam biri de Bagül oldu. Deneyimli yarışmacı ile ilgili olarak yayınlanan fragmandan bu yana sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bagül kimdir? Bagül kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Yemekteyiz Bagül kimdir?

Kendi formatında en çok takip edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacılarından Bagül Abayeva tüm Türk yemeklerine hakim olduğunu ifade ederek rakiplerine gözdağı verdi. Kendisi hakkındaki bilgiler açıklandığı an haberimizde yer alacak. Hüseyin'in menüsünü "Buraya geldiğimde kaşarlı köfte ile karşılaşacağımı düşünmüyordum" sözleri ile yorumladı.
 




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.