Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu kimdir? Banu Doğan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu kimdir? Banu Doğan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile herkesi televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların açıklandığı günde Banu Doğan güzelliği ile dikkat çekti ve hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu kimdir? Banu Doğan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyreidlen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 19'uncu hafta bugün başlıyor. Türk ve dünya mutfağından birçok lezzetin yarışmada hazırlanarak puanlandığı programda yarışacak isimlerden biri Banu Doğan oldu. Samet, Hanife, Aynur ve Murat'a karşı birincilik mücadelesi verecek oaln güzel yarışmacı ilk andan itibaren dikkat çekmeyi başardı. Kendisi ile ilgili de internette pek çok araştırma yapılıyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu kimdir? Banu Doğan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu kimdir?

Bugünden itibaren rakiplerine karşı mücadele verecek olan Banu Doğan aslen Sakaryalı ve 30 yaşında. Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden 2014 yılında mezun oldu. Eğitimi ile ilgili sertifikalar aldı. Pandemi süreci öncesine kadar profesyonel olarak yer almadığı mutfakla arasını sıklaştırdı ve şu an ablasının sahip olduğu İtalyan restoranında çalışıyor. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurslara gitti. Osmanlı ve Türk mutfağı konusunda eğitimini tamamladı ve ustalık belgesi aldı. Ardından usta eğiticilik seviyesine de yükseldi. Kendi butik kafesini açmak istiyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Instagram hesabı

Güzel yarışmacı sosyal medyadaki hesapları ile de takip edilmek isteniyor. Yarışmada güzelliği ile ön planda olmayı başaran Banu Doğan'ın iki hesabı bulunmaktadır. Yemeklerini yayınladığı @banununmutfagi54 ve kişisel fotoğraflarının yer aldığı @banudogan54 olmak üzere iki profili vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.