Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Yıldız kaç puan aldı? 16 Eylül Perşembe puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Yıldız kaç puan aldı? 16 Eylül Perşembe puanları
Türkiye'nin öğle sonrasında en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yoluna devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların mutfağa girerek hamaratlıklarını sergilemek üzere mutfağa girdiği zorlu maratonda yarışacak yeni isim Büşra Yıldız oldu. Kendisinin performansı da merak konusu ve yarınki final öncesinde büyük önem taşıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Yıldız kaç puan aldı? 16 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

TV8'de yayınlanan bölümleriyle adından daha ilk günden söz ettirmeyi başaran Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir maraton daha başlıyor. Pazartesi günü Özlem Çelik ile sezona başlayan programda salı günü Oğulcan Yıldız hünerlerini sergilemişti. Dün de sırası gelen Zübeyde Kırkdeveli rakipleri ve Zuhal Topal'ı ağırlamıştı. Yarın 15 bin liranın sahibinin açıklanacağı final öncesinde mutfağa girecek isim ise Büşra oldu. Hafta başından bu yana güzelliği ile dikkat çeken ve puanları merak edilen genç yarışmacının yapacağı yemekler de sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Yıldız kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Yıldız hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 4. bölüm yarışmacısı olarak rakiplerini ağırlayarak menüsünü hazırlayacak olan güzel yarışmacıyı zor anlar  bekliyor. Üç gün boyunca sofralarda eleştirilerde buluann Yıldız, kolay menü hazırladığı iddiasıyla eleştirildi. KIsa sürede hazırlanabilecek yemeklerle sofraya gelinmesinin yanlış olduğunu söyleyen yarışmacılar puanlarında da bunlara göre davranackalarını söyledi. 6-7 yemek yapacağını söyleyen Büşra zaman zaman stresli dakikalar da yaşadı. Bu esnada kardeşi Betül Nacar'dan destek aldı. Kendisinin hazırlayacağı menü haberimizde yer alacak.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Yıldız

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Yıldız

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Yıldız

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Yıldız


 

Yemekteyiz Büşra Yıldız kaç puan aldı?

Yeni sezonun dördüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak Yıldız'ın gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

yemekteyiz büşra yıldız kardeşi betül nacar
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.