Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cüneyit Akın kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cüneyit Akın kimdir? Kaç yaşında ve nereli
TV8'in sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftasındaki beşinci yarışmacı olarak rakiplerini ve Zuhal Topal'ı ağırlayacak isim Cüneyit Akın. Haftanın final bölümünde 15 bin liralık ödülü kazanmak isteyen deneyimli yarışmacı hakkında pazartesiden bu yana araştırma yapılarak bilgi edinilmeye çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cüneyit Akın kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cüneyit Akın kimdir? sorusunun yanıtı internette en çok araştırılan konulardan biri haline geldi. Pazartesi günü yeni sezonun ikinci haftasına başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in hafta finali yarışmacısı olarak açıklanan Cüneyit Akın'a sır geldi ve deneyimli yarışmacı hünerlerini sergileyerek birinciklik mücadelesi verecek. 15 bin lirayı kazanmak için ise işi hiç de kolay değil. Yayınlanan fragmanda rakiplerinden sert eleştiriler geldi. Kendisi ile ilgili detaylar aşağıda yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cüneyit Akın kimdir?

  • Aslen Siirtli
  • 46 yaşında
  • 1975 doğumlu
  • Kebap ustası
  • Yöresel lezzetleri çok iyi biliyor
  • Halen Kebap ustalığı yapıyor
  • İstanbul da yaşıyor
  • Eleştirmeyi çok seviyor

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cüneyit Akın


Yemeklerine tepki geldi!

24 Eylül 2021 Cuma günü Yemekteyiz'de yarışacak olan Cüneyit Akın'ın sofrasına tepkiler yükseldi. Kadın yarışmacılara karşı mücadele veren ve bu işin mutfağından bugünlere geldiğini ifade eden Cüneyit Bey için bugün yarışan Sibel Nazire Özgünaydın; "Bir yerde çalışıyorsanız adresini verin oraya gelmeyeyim" ifadesini kullandı. Gülcan Güvenç ise "Bu yemeği restoranınızdaki birinin yiyeceğine ihtimal vermiyorum" açıklamasında bulundu.Gülay Kurt da fragmanda fenalaşma belirtisi gösterirken ekranlara geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.