Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Ayşe Alan'ın günü! Ağır parfüm eleştirisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Ayşe Alan'ın günü! Ağır parfüm eleştirisi
TV8'in en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni günü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki rekabette bugün Ayşe Alan yarışacak. Hafta başından bu yana devam eden Can fırtınası bugün de sürüyor!

Lezzet savaşına sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan sürüyor. 12 Ocak 2022 Çarşamba günü yayınlanacak olan 88'inci bölümde yarışacak isim Ayşe Alan olarak açıklanmıştı. Bugün kendisinin zamanı geldi ve alışverişe çıkıp malzemelerini alacak güzel yarışmacı ardından mutfağa girecek. Yaşanacakar da herkesi ekran başına kilitleyecek. Can ilk iki günde olduğu gibi yine sahneye çıkacak.


 

'Buram buram koku bastırıyor beni!'

Bu haftanın en çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Ayşe Alan, yemekleri konusunda Zuhal Topal'dan "Ana yemek fırına girdikten sonra çekmiş mi ne?" dedi. Yeşim Dönmez ise hazır ve tamam bir masaya oturmak istediğini söyledi. Gökhan Miraç Kaçıran da Alan'ın parfümünün ağır olduğu konusunda eleştiride bulunup "Buram buram koku bastırıyor beni" ifadelerini kullandı. Güzel yarışmacı bunun üzerine; "Parfümüm ağır diye beni eleştiriyor Olacak şey değil" tepkisinde bulundu.


 

Can Ayşe'yi kandırdı mı?

Bu hafta masalarda en çok yemek yiyen yarışmacı olarak dikkat çeken ve ikinci bölümde ekip çalışanlarıyla da yüzleşmek zorunda kalan Can yine gündemdeki yerini korudu. Zuhal Topal'ın "Can'ı gördüm ama görmez olaydım" sözleriyle takıldığı Özen, Ayşe'yi puan üzerinden kandırdı mı? sorusu herkesi şaşırttı. Zira Ayşe Alan; "Bana fazla yemek getir, sana yüksek puan vereceğim" dedi. Bu sözler sonrasında neler olacağı merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.