Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 22 Ekim Cuma

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 22 Ekim Cuma
TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yarışmalarından biri olarak izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz'in yeni haftası sona eriyor. Pazartesi gününden bu yana süren mücadelede dört isim mutfağa girdi ve puanlarını aldı. Bugün ise sıra Oktay Ataş'a geldi. Kendisinin puanlarıyla birlikte haftanın kazananı da belli olacak. Peki, Oktay Ataş kaç puan aldı? 22 Ekim Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bu sezon Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de bugün 6'ıncı hafta sona eriyor. İlk günden bu yana devam eden zorlu maratonunun galibi bugün belli olacak. Pazartesiden beri sırasıyla Onur Yılmaz, Selda Çelik, Zeynep Çağlar ve Seda Türk yarıştı. Bugün ise Oktay Ataş kendisine verilen sürede birincilği elde etmek adına çaba gösterecek. Her anı büyük bir çekişmeye ve lezzet savaşına sahne olacak programda kazanan isim de merak konusu. Peki, Oktay Ataş kaç puan aldı? 22 Ekim Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Oktay'ın menüsü

Genç yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Oktay'ın menüsü haberimize eklenecek.

yemekteyiz selda
 



'Başörtülüyüm ama piercing takıyorum'

Hafta başından beri beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan Yemekteyiz'de en dikkat çekici ifadeleri kullanan isimlerden biri Selda Çelik oldu. Genç yarışmacı ilk güde dikkat çektiği piercinglerini değişiklik olsun diye yaptırdığını ve baş örtülü olmasına rağmen kullandığını söyledi. Ayrıca kızı ile de ekranda yer alan genç yarışmacı, abla kız kardeş görüntüsüyle de Zuhal Topal tarafından beğeniyle karşılandı.


 

Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Pazartesi günü başlayan yarışmanın ilk bölümünde Onur Yılmaz yarıştı. Kendisi 18 puan aldı ve sırasını tamamladı. Ardından haftanın ikinci yarışmacısı Selda Çelik mutfağa girdi ve toplamda 25 puan elderek büyük bir avantaj yakaladı. Sıra hafta ortasına geldiğinde gözler Zeynep Çağlar'ın üzerindeydi. Kendisi tıpkı Onur Yılmaz gibi 20'nin altında bitirdi. 17 puan aldı. Dün de Seda Türk yarıştı ve o da 17 puan aldı. Oktay Ataş bugün eğer birinci olmak istiyorsa elinden geleni yapmak zorunda. İşi şu anda zor. Selda Çelik'in aldığı 25 puanı geçip geçemeyeceği merak konusu. Elbette Zuhal Topal'ın da puanları büyük rol oynayacak. Birinci haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.