Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 3 Aralık Cuma puanları | Oktay Kalabalık kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 3 Aralık Cuma puanları | Oktay Kalabalık kaç puan aldı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü televizyondaki yerini aldı. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu maratonun son gününde mutfağa girerek ter dökecek isim ise Oktay Kalabalık. Kendisine verilecek sürede elinden geleni yapacak olan genç yarışmacının performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Oktay Kalabalık kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 3 Aralık Cuma puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz'de yeni haftanın son bölümü ekranlara geliyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu mücadelenin yeni bölümünde açıklanacak sıralama ile birlikte bir yarışmacı 15 bin liranın sahibi olacak. Her anı kıran kırana bir yarışa sahne olan programda bugün Oktay Kalabalık yarışacak. Kendisine ayrılan sürede elinden geleni yapacak. Ardından da puanlarını alacak. Yarışmacı etabının tamamlanmasının ardından bu kez de Zuhal Topal kendi puanlarını verecek ve sonuçlar açıklanacak. Genç yarışmacı da kendi gününe kadar yarışan tüm yarışmacıları geçmek amacında. Bunun için işi hiç de kolay değil ve bugüne kadar performanslarını sergileyen rakiplerini geride bırakması gerekiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 26 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sümerya hangi yemekleri yaptı?

Hafta başından bu yana hararetli tartışmalarla adından söz ettiren ve yeni gün fragmanında verdiği cevaplarla dikkat çeken Oktay'ın menüsü de sabrısızlıkla bekleniyordu. Bugüne kadar eleştridiği menüleri hem lezzet hem de sunum açısından geçmek zorunda olan İsmail için rakipleri adeta pusuda. İlk hatasında puanlarını kırabilmek adına her şeyi yaapbilirler. Kendisinin yemekleri haberimize eklenecek.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Abbasoğlu

zuhal topal'la yemekteyiz merve abbasoğlu kimdir

 

Yemekteyiz Oktay kaç puan aldı?

Yeni haftanın son yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Oktay'ın 2.5 saat sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.


merve sancak genç


3 Aralık Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz Yarışmacısı Oktay Kalabalık kimdir?

29 Kasım-3 Aralık Yemekteyiz Yarışmacıları arasında bu hafta son yarışmacı Oktay Kalabalık hakkında ki merak edilen bilgiler alt kısımda açıklanmıştır. 

  • Alaylı bir aşçı
  • 12 yıldır aşçı
  • Pizza ustası
  • Bir dönem kasaplık yaptı
  • İstanbul ilinde ikamet ediyor
  • Yemeğin kokusuna çok dikkat ediyor
  • İstanbul da aşçı olarak çalışıyor
  • Kendisine güveni tam
  • Galatasaraylı
  • İkizler burcu
  • Instagram hesabı oktay_kalabalk'tır.


 

Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi henüz açıklanmadı. Açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.