Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de sıra Zeynep Billur Uludağ'da! Kıyamet kopacak

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de sıra Zeynep Billur Uludağ'da! Kıyamet kopacak
TV8'in sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yarın 114. bölümü ekranlardaki yerini alacak. Zeynep Billur Uludağ'ın yarışacağı günde büyük bir düello gerçekleşecek gibi gözüküyor. Yayınlanan fragman da bunu vaat ediyor. Peki yarın neler olacak? İşte detaylar...

Zuhal Topal'ın sunumu ve renkli yarışmacıların katılımı ile tüm hızıyla yeni sezona devam eden Yemekteyiz'de pazartesi günü başlayan hafta sürüyor. Pazartesi Maysa Kaya'nın ilk bölümde marifetlerini sergilediği programda yarın Zeynep Billur Uludağ mutfağa girecek ve ardından marifetlerini sergileyecek. Bugün hafta başından beri sürekli karşı karşıya geldiği Bilge ile yarın daha da hararetli bir tartışmaya girecek olan güzel yarışmacının nasıl bir performans göstereceği de sabırsızlıkla bekleniyor. Ancak sofrada yaşanacaklar herkesi ekran başına kilitleyecek.


 

Yüzü senin bluzun gibi oldu!

Mutfağa girdiği anlarda yanında bulunan arkadaşları Esra Nak ve Dilara Çevik ile sohbet eden Zeynep ilk bombayı burada patlattı. Bir önceki gün yarışan Bilge'yi değerlendirerek arkadaşlarına "Beti benzi attı" dedi ve ardından Esra'nın bluzunu işaret ederek 'Rengi ona döndü' dedi.

dilara çevik esra nak


 

'Soğan koymadım çünkü...'

Yemeklerini yaparken Bilge'ye saydırmayı ihmal etmeyen Zeynep yine açtı ağzını yumdu gözünü. Salataya soğan koymamasını da yine rakibine bağlayan güzel yarışmacı; 'Dedim ki şimdi hazmedemiyor ya soğan da iyice zorlaştırmasın' ifadelerini kullandı.


 

Çılgına döndü!

Evinde yardımcısı ile birlikte yarışması olay haline gelen Zeynep agresifliğini daha da artırdı. Rakipleri karşısında dominantlığını ortaya koymaktan çekinmedi. 'Bizde herkes atarlı' diyerek kendi özgüvenini ortaya koyup yardımcısını da yükseltti. Masaya gelindiğinde ise tam bir düello vardı. Bilge 'sizin evinizin büyüklüğünü konuşmaya gelmedik' sözlerinin ardından 'Sene 2022 önümüze gül böreği geliyor' ifadelerini kullandı. Bu andan itibaren çılgına dönen Zeynep rakibine; 'Madem aşçıydın neden makarnanı bile yapamadın' çıkışında bulundu.


Esra Nak kimdir?

Zeynep'in kendi gününde yanında destek olabilmek adına yer alacak isimlerden biri olan Esra Nak, güzel yarışmacının çocukluk arkadaşı. 32 yaşında ve turizm sektöründe çalışıyor. Bekar.

esra nak


 

Dilara Çevik kimdir?

Esra gibi yine Zeynep'in çocukluk arkadaşlarından biri olan Dilara da 32 yaşında. Okul öncesi öğretmenliği yapıyor. Bekar. Üç arkadaş hayatlarının büyük bir çoğunluğunu birlikte geçirdi ve bu ilişkilerini sürdürüyor. 

dilara çevik

dilara çevik esra nak zeynep billur uludağ

dilara çevik esra nak zeynep billur uludağ
 



Her anında gerilimin yaşanabileceği bir bölüm daha yarın saat 16.00'da TV8 ekranlarında.

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.