Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Akbaba ile 2021'e veda ediyor! Kim birinci oldu? 31 Aralık Cuma

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Akbaba ile 2021'e veda ediyor! Kim birinci oldu? 31 Aralık Cuma
TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 2021 yılı tamamlanıyor. Birbirinden iddialı 79 yarışmacının ağırlandığı ve hamaratlıklarını sergilediği programda bugün 80. isim olarak Deniz Akbaba performansını sergileyecek. Güzel yarışmacının ardından da kazanan açıklanacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Aralık Cuma puanları haberimizde.

Bu sezon Zuhal Topal ile çıktığı yayın hayatında onlarca bölümdür ekranlardaki yerini alan Yemekteyiz'de 16'ıncı hafta tamamlanıyor. Yılın son gününde yayınlanacak olan 80. bölümle birlikte 15 bin liranın sahibinin de açıklanacağı bölümde Deniz Akbaba yarışacak. 15 bin liranın sahibinin açıklanacağı günde zirveye adını yazdırmak isteyen Akbaba hiç de kolay olmayan 2.5 saatlik mücadeleye girişecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Aralık Cuma puanları haberimizde.



Yılın son yarışmacısı Deniz

Bu hafta ile birlikte tamamlanacak olan yılın son haftasında ilk gün Bercan Yenal yarışmıştı. İkinci bölümde ise Hüdas Aslan marifetlerini sergilemişti. Haftanın ortasında sıra Tahir Salcı'ya geldi ve kendisi performansını ortyaa koydu. Dün de adından en çok söz ettiren yarışmacılardan biri olmayı başaran ve güzelliği ile binlerce kişi tarafından araştırılan Kübra Ertürk mutfağa girdi. Bugün ise Deniz Akbaba finale nokta koyacak ve ardından 15 bin lirayı kazanan yarışmacı duyurulacak. Herkesin hedefi para ödülünü evine götürmek.


zuhal topal'la yemekteyiz deniz akbaba


 

Tatlısı ne olacak?

Bugün 2021 yılını tamamlayacak olan Zuhal  Topal'la Yemekteyiz'in son yarışmacısı olarak mutfağa girecek Deniz Akbaba, bugüne kadar sadece bir yarışmacının yaptığı bir tatlı ile rakiplerinin karşısına çıkacağını söyledi. Bu lezzet şimdiden merak konusu oldu. Diğer yandan menüsüne gelen yorumlar da oldukça acımasızdı. Özellikle de Hüda Aslan'ın yorumu tepki doluydu.



zuhal topal'la yemekteyiz deniz akbaba


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Kıran kıranba ve rekabet dolu bir hafta ile izleyicilerinin karşısında olan programın yeni haftasında yarışan yarışmacılar arasından hangisinin birinciliği elde edeceği sabırsızlıkla bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında haberimize eklenecek.



zuhal topal'la yemekteyiz deniz akbaba

zuhal topal'la yemekteyiz deniz akbaba

zuhal topal'la yemekteyiz deniz akbaba

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.