Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacların boy gösterdiği zorlu maratonun yarışmacıları da belli oldu. Buna göre ilk gün yarışacak isim Duygu İpekçi olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü başlıyor. Beş yarışmacının açıklanacağı zorlu maratonun ilk gününde mutfağa girecek isin belli oldu. Buna göre kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapmak isteyen yarışmacı Diyetisyen Duygu İpekçi olarak belirlendi. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Diyetisyen Duygu İpekçi kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Yemekteyiz Duygu kimdir?

Mavi saçları ile izleyenler tarafından ilgiyle karşılanan Duygu, mesleğinin de etkisiyle sağlıklı bir menü hazırlayarak rakiplerinin karşısına çıkacak. Kendisi diyetisyen. Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyet bölümünü bitirdi. Ardından da Akdeniz Üniversitesi'nde master yaptı. Şu anda bir belediyede ve spor kulübünde diyetisyenlik yapıyor. Diğer yandan da Youtube içerikleri ile hem kilo verme hem de zaman zaman kilo verme konuları hakkında videolar paylaşıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi


zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Diyetisyen Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Diyetisyen Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Diyetisyen Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Diyetisyen Duygu İpekçi


Yemekteyiz Duygu Instagram hesabı

Bu haftanın adından en çok söz ettirecek isimlerinden biri olmasına kesin gözle bakılan Duygu İpekçi'nin Instagram hesabını binlerce kişi takip ediyor ve profilini aktif kullanıyor. Kendisini @diyetisyen.duygu.ipekci profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.