Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e Beyza Nur Uzun katılıyor! 61. bölüm bomba gibi...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e Beyza Nur Uzun katılıyor! 61. bölüm bomba gibi...
TV8'in lezzet dolu yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir hafta daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. İlgiyle seyredilecek bir haftaya daha merhaba diyecek olan programın ilk yarışmacısı ise Beyza Nur Uzun oldu. Yayınlanan fragmandaki performansı bomba gibi bir bölüm vaat ediyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan Tv8'de 6 Aralık 2021 Pazartesi günü 13'üncü haftasına başlayacak Zuhal Topal'la Yemekteyiz sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni yarışmacıların açıklanacağı ilk günde yarışacak isim de belli oldu. Buna göre Beyza Nur Uzun kendisine verilen 2.5 saatlik sürede elinden gelenin en iyisini yapmak için kolları sıvayacak. Paylaşılan yeni hafta fragmanındaki neşesi ise performansından bir kesit sundu ve dolu dolu bir beş günün geçeceğinin sinyalini verdi.


Neşeli, sert ve egoist!

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olacak Beyza Nur Uzun kendisini neşeli, sert ve bazen de egoist olarak tanımladı. Yemeklerine laf ettirmeyeceğini ve elinin lezzetli olduğunu ifade etti. Üç üniversite bitiren Uzun, 10 parmağındaki 10 marifeti göstereceğini vurguladı. Rakiplerine verdiği cevaplarla da dişli bir yarışmacı olacağını ilk andan itibaren ortaya koydu. Kendisinin performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Hepsi ve daha fazlası Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümünde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza Nur Uzun


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza Nur Uzun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.