Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e 'Kraliçe' Çiğdem Tuana Yaşar katılıyor!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e 'Kraliçe' Çiğdem Tuana Yaşar katılıyor!
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası pazartesi günü başlıyor. Yine birbirinden iddialı ve yetenekli olduğuna inanan beş yarışmacı cumaya kadar kendi günlerinde ellerinden geleni yaparak birincilik mücadelesi verecek. Programın bu haftaki en iddialı isimlerinden biri de Çiğdem Tuana Yaşar oldu. Güzel yarışmacı yayınlanan fragmanla birlikte bomba gibi geliyor...

Dual Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Zuhal Topal'l Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Geride kalan cuma gününde İsmail Keskin'in 15 bin lira kazandığı zorlu maratonda perde açılıyor. Yemekte kendisine güvenen, sofrada emeklerini savunabilen ve adaletli olduğuna inanan yarışmacıların boy göstereceği programa bu hafta Çiğdem Tuana Yaşar katılıyor. Güzellik uzmanı olarak da çalışan genç yarışmacının sözleri fragmana damga vurdu ve performansı şimdiden merak konusu oldu. Özellikle kraliçe çıkışı herkes tarafından konuşuldu.


"Kraliçe gibiyim"

Yarışmanın ilk gün yarışmacısı Hakan Bey'in gününde giydiği mor elbise ile dikkat çekmeyi başaran Yaşar, sosyal medyada en çok konuşulan isimdi. Rakibi Ayşenur'un "8 senedir evliyim. Yemek yaparken tırnaklarımı uzatıp prenses olamadım" sözlerine yanıt veren güzel yarışmacı; "Prenses değilim de daha çok kraliçe gibiyim. Ne prensesi?" tepkisini gösterdi. Yarışmayı izleyenler ve programın sosyal medya hesaplarını takip edenler Çiğdem Tuana Yaşar hakkında çok sayıda yorum yazdı. Sonuç ne olursa olsun bu haftanın en ses getirecek isimlerinden biri olması bekleniyor.
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.