Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif kimdir? Elif Özdarendeli Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif kimdir? Elif Özdarendeli Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Dalya denilecek olan 20'inci haftada yarışacak isimler de belirlendi ve Elif Özdarendeli haftanın yarışmacılarından biri olarak açıklandı. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif kimdir? Elif Özdarendeli kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde

Televizyon ekranlarının ilgiyle izlenen programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de dalya haftasına merhaba deniyor. 95 bölümü geride bırakan başarılı yarışmada bugünden itibaren yarışacak isimler belli oldu. Buna göre beş gün boyunca yemekleri ve yorumlarıyla 15 bin lira için mücadele verecek yaruşmacılardam biri de Elif Özdarendereli oldu. Güzel yarışmacı ile ilgili olarak yayınlanan fragmandan bu yana sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif kimdir? Elif Özdarendeli kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Yemekteyiz Elif Özdarendereli kimdir?

Kendi formatında en çok takip edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacılarından Elif Özdarendereli 25 yaşında. Beykent Üniversitesi Aşçılık bölümünden mezun oldu. İki yıldır mesleğinden uzak kalsada birçok ülkenin mutfağında çalıştı. Özellikle İtalyan mutfağını çok seviyor. Bundan sonra ise pastacılık üzerine gelişimini gerçekleştirebileceği yerde çalışmak istiyor.
 




 


Yemekteyiz Elif Özdarendereli Instagram hesabı

Haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya aday Elif Özdarendereli'nin sosyal medyadaki hesapları da merak konusu. Instagram profili hakkında çok sayıda kişi kendisini takip edebileceği profili araştırıyor. @elif.ozdarendeli adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.