Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gönül Çendik kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gönül Çendik kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8'de yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından bugün yarışacak isim belli oldu. Buna göre Gönül Çendik kendisine verilen sürede birincilik için performansını ortaya koyacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gönül Çendik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Bu sezon Zuhal Topal'ın sunculuk görevini üstlendiği Yemekteyiz'de 7'inci hafta heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Birbirinden hamarat ve iddialı yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu zorlu maratonun dördüncü gününde yarışacak isim de belirlendi. Raziye Rojda Candar, Ali Akbaş ve Ali Fuat Çavuşoğlu'nun puanlarını aldığı 3 günlük maratonun ardından bugün de Gönül Çendik kendisine verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gönül Çendik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


 

Gönül Çendik kimdir?

Bugün milyonların önüne çıkarak hem birincilik için yarışacak hem de hamaratlığını ispat etmeye çalışacak olan Gönül Çendik hafta başından bu yana adından söz ettirmeyi başardı. Güzel yarışmacı yorumları, tavırları ve yemek konusundaki bilgisiyle en çok aranan isimlerden biri oldu. Bugün de performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Fındık lahmacun tadındaki pidesi ve baklavasıyla herkesi ekrana kilitleyecek. Kendisine dair bilgiler aşağıda yer almaktadır

  • İçli köfte yapıp satıyor
  • Aslen Bitlisli
  • Boyu 1,83
  • İstanbul'da yaşıyor
  • 11 yıllık evli
  • İddialı bir yapısı var
  • Yemeklerin lezzetine çok önem veriyor


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gönül Çendik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.